Descoperă plăcerea unei experiențe culinare excepționale de Florii, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă. Bucură-te de un meniu special conceput de renumitul Chef Cesar Velasquez, care include 80% preparate pe bază de pește, garantând o aventură gastronomică autentică și memorabilă.
Preparatele culinare sunt realizate de Chef Cesar Velasquez
Începând cu ora 12.00, Duminică - 28 aprilie, vă așteptăm la prânz la Aquarella Restaurant din cadrul ZET Hotel. Meniul este bazat pe pește. Servirea este de tip bufet, deci puteți servi cât doriți, totul la prețul de 250 RON/persoană. Apa și un pahar de vin alb sau roșu, din crama Thesaurus, de persoană sunt incluse în preț.
*Ofertele noastre sunt rezervabile până la 27 Aprilie 2024 în limita locurilor disponibile. Prețul este de 250 lei de persoană, servire tip bufet, adică puteți să alegeți câte preparate doriți. Apa și un pahar de vin alb sau roșu, din crama Thesaurus, de persoană, sunt incluse în preț.